Fri annonsplats för
Enduro & Motocross (MX)

1366 st besökare just nu..


1. Gör ett urval... 2. Sortera/visa
Område  Enduro  Quad  Trial  2-takt
Fabrikat  MX  MiniMX  Ny  4-takt  /sida
Kubik tom.  Motard  Offroad  Beg.  Privat
Årsm. tom.
Fritextsökning:
 Företag
Pris tom.
Föregående annons Föregående  
Enduro MC Säljes TM MX EES 300-19 2-takt - Fabriksny
Enduro MC Säljes TM MX EES 300-19 2-takt - Fabriksny

TM Racing bygger hojar som är gjorda för Racing. Inte att plocka svamp med.Racing på riktigt. Men dom absolut finaste komponenterna monterade direkt från fabrik. Oerhört kompetent hoj. Kayaba, Excel, HGS, Nissin, Brembo m.m. Motor och chassie är kraftig uppdaterat. Helt ny motor med balansaxel. Fantastiskt fin gång och effektkurva. Lättkörd med kraft.

Nu erbjuder vi en modell som vi kan klassa som en Crosscountrymodell. Det är en oregad maskin som är en MX modell i grunden. Levereras som förregistrerad med regplåt. Utan lampor. Men vi utrustar den med Enduromotor, Endurofjädring, 18 tums bakhjul, endurofjädring. Som alla 250/300 2 taktsmaskiner har den elstart med ett riktigt 3 fassystem. Samt kickpedal. Så du kan montera lampor väldigt lätt om du vill det. Avgassystemet är ifrån MX modellen. Inkl ljuddämparen. Finns i 250 och 300 Kubik 2Takt. Priset blir lägre mot enduromodellen. I priset ingår Dessutom rätt fjädrar till din vikt!!. monterat och klart. Vi kallar modellen MXE 300 ES. ES står för Elstart. För dig som gillar att även fuska på crossbanan så har TM en endurofjädring som klarar det fint också.

Fabrikat: TM
Kubik: 300 cc
Modell: MX EES
Fälgstorlek: 21"/18"
Motortyp: 2-takt
Årsmodell: 2019
MC-Typ: Enduro
Status: Fabriksny - Omgående lev.
Tillv. Modell: TM MX 300 EES-19

Inlagd/ändrad: 2019-06-03
Län: Västra Götaland | Länskarta
Pris: 92.000 kr

Säljare: Trollhättans MC-SPORT
Säljtyp: Företag
Tel: 0520-792 03
Mobil: 0708-75 50 77

Trollhättans MC-SPORT
Länk till Trollhättans MC-SPORT

Vi arbetar med Motorcyklar och mopeder. Street motocross Enduro ATV moped offroad Supermotard. Vi säljer reservdelar personlig utrustning och har serviceverkstad för alla märken både offroad och landsväg.Vi är ÅF för DBC Sweden. Knobby.se. Alright CC products. Och vi är återförsäljare för Parts Europe Vi har Service av fjädringskomponenter plus ombyggnad enligt dina önskemål.
Återförsäljare för Sherco och TM Racing motorcyklar.
Snabb postorder. TM Racing och Sherco är vår specialitet. Vi har god reservdelshållning på dessa fabrikat Vi jobbar fortfarande med reservdelar till Husqvarna och Beta. Vi har ett visst reservdelslager som tidigare ÅF för dessa.
Testa oss!

Varmt välkommna!

QR-code
QR-Code = Direktlänk in i din mobiltelefon!

Läs mer om QR-code!

Du som har en modern telefon med ett program som scannar qr-code kan läsa av koden (en fyrkantig ruta med tecken) direkt från skärmen och då få en direktlänk till annonsen. QR-programmen till din telefon kan heta tex. QR-reader, QR-Scanner osv, lagrar oftast dina avläsningar som en lista.

En smidig funktion då du hittat en eller flera annonser på datorn och vill ha tillgång dessa när du t ex åker och tittar på en hoj - detta utan att behöva söka upp annonserna igen.

PS. Tänk på att detta är länkar vilket innebär att om du åker till en annonsör där det inte finns uppkoppling kommer länken inte att fungera alternativt visa bara lagrat(cachat) innehåll.

Tipsa en kompis om denna annons: Enduro MC Säljes TM MX EES 300-19 2-takt - Fabriksny

Nr: 230919LÄGG IN ANNONSDIREKTLÄNKRADERAFÖRLÄNGKORRIGERAGLÖMT KODEN?

PremiumAnnonser:

Husaberg FE-350 2013 säljes 
Bra skick trots ålder. Ca 207 timmar, kolv bytt vid 180 timmar. 
Rekluse sitter på, map-väljare på styret, vinterdäck + nytt drivpaket och lite oljefilter och några liter motorolja. 
Ev. någon gathoj kan tas i byte.

Enduro MC Säljes 4-takt
Husaberg FE 350-13
Län: Stockholms län
Pris: 32.000 kr