Länk till 24mx.se
Länk till 24mx.se
Länk till 24mx.se

Fri annonsplats för
Enduro & Motocross (MX)

773 st besökare just nu..


1. Gör ett urval... 2. Sortera/visa
Ämne:  Fritextsökning:
 Normal  Banrapport (Banrapport)  Rubrik  Inlägg/svar  Nick   /sida
 Info (Infotråd)  Medlemstips (Medlemstips)
 Profil (Profiltråd)  Arkiv - [Logga in]
 
 Föregående Nästa  447 st träffar enligt ditt urval
FYSTRÄNING Träning utöver motocross?!
2018-11-13 Puttejansson23

Tja! Behöver lite tips för kompletterande träning utöver Crossen... nu när det går mot sämre årstid för just det, så behöver jag göra någon annan typ av träning så man inte är i riktigt kass form till nästa säsong..


Skriv gärna ner hur ni tränar utöver mx/enduro !

Mvh


2018-11-13 gka

styrketräning (basövningar) och kondition (cykel, löpning och rodd) men det känns som att jag får lika mkt mjölksyra efter varje längre uppehåll från faktiska mx-körning oavsett hur mkt annan träning jag gör, sen är det klart att det hjälper.


2018-11-13 Fibula

F&S Intervallflex, cirkelfys, cirkelgym x, basal styrketräning flerledsövningar, jogging. Sen givetvis på med dubbisar för cross-endurokörning under vintern, när tempen är rimlig.


2018-11-13 King

Du måste träna basen, 90% av alla går på för hårt och tränar för mycket i fel zoner.

Basen i kondition och hur mycket hjärtat orkar pumpa ut i varje slag ordnar man i zon 2 (av 5). 3-4 såna pass i veckan a 1-1.5h kör 2-3 veckor sen växlar du och kör styrketräning och lite intervaller. Max 4 dagar i veckan i 2 veckor. Sen tillbaka till grunden.

Du kommer märka att vilopulsen endast typ gå ner av zon-2 träningen, inte styrketräning eller intervaller som är HIIT. Korta styrkepass, max 20-30min på tunga vikter och låga reps. Kör bara basövningar som marklyft/benpress, knäböj och pullups + core.

Uthållighet bygger du i zon 2, och ha tålamod. Helst ska du börja varje off-season med 6-8veckor lågintensiv träning innan du går på intervaller.


2018-11-13 King

Styrka och intervaller kör man med fördel på samma pass. Max 50-60min inkl uppvärmning för båda tillsammans. Du ska vara ordentligt utvilad mellan varje intervall eller sett. Måste du sänka vikten i styrketräning så är träningen klar, dvs färre reps är ok men inte mindre vikt.


2018-11-19 Haara

jag har tidigare kört mycket kondition under vinterhalvåret, tycker det är förbannat tråkigt att lyfta skrot. varierar mellan crosstrainer, cykel, rodd, stakning, löpband och så klart massagestolen.
I år tänker jag testa åka längskidor (skate stil), få se hur många mil de kommer att bli..


POSTA NYTT INLÄGG/SVAR
Skriv ditt inlägg/svar här:[Logga in]
Sidannons:
Länk till mx365
PremiumAnnonser:

Breddkörd hoj som skötts utöver det vanliga. 
 
Framgaffel 			  Ny 
Bromsskiva fram 		  Ny 
Fotpinnar			  Nya 
Plast 			      Ny 
Däck, slangar och däckslås     Nytt 
Bromsbelägg			  Nya 
Kopplingsklo, Gasrulle		  2-3h 
Handtag och styre		  2-3h 
Kolv, ventilfjädrar och Kamkedja  7h 
Kopplingswire 		      7h 
Stötdämpare 15h, 		0h sen service 
 
Total gångtid 62h. 
Första kolvbyte efter 30h. Vid 55h byttes kolv, ventilfjädrar och kamkedja. Inte för att det behövdes, utan för att det är en skön känsla att veta att motorn är topp! 
 
Oljebyten var 4:e timme och oljefilter vartannat oljebyte. Stötdämparlager och länklager bytta vid 30h samt kört med extra stänkskydd för att minimera smuts vid lagren. Gas- och kopplingswire bytta vid 30h samt kopplingsvire nu igen vid 55h. 
 
Originalhjulen har gått lite då jag alternerat på 3 set fälgar. (Extrafälgar dock ej till salu) 
42.000kr. Finnansiering kan ordnas. 
 
076 217 4887 
 
Alla skriver alltid om bra skick i annonserna. DEN HÄR ÄR DET! Gjorde iordning hojen för att köra vidare med säsongen 2019, men impulsade ny hoj efter det.

Motocross MC Säljes 4-takt
Honda CRF R 450-17
Län: Uppsalas län
Pris: 42.000 kr