Fri annonsplats för
Enduro & Motocross (MX)

934 st besökare just nu..


1. Gör ett urval... 2. Sortera/visa
Område  Enduro  Quad  Trial  2-takt
Fabrikat  MX  MiniMX  Ny  4-takt  /sida
Kubik tom.  Motard  Offroad  Beg.  Privat
Årsm. tom.
Fritextsökning:
 Företag
Pris tom.
0 st träffar enligt ditt urval
Inlagd/Ändrad Sortera på Inlagd/Ändrad  Fabrikat Sortera på Fabrikat  Kubik Sortera på Kubik  Modell Sortera på Modell  Motortyp Sortera på Motortyp  Årsm. Sortera på Årsmodell  Fälgar Pris Sortera på Pris 
Tyvärr gav din sökning ingen träff - eventuellt kan du vidga urvalet och prova igen!
Lycka till!
PremiumAnnonser:

Hej!Max von Schoting säljer sin 33.9 tim KTM -15 m RG3 fjädring. Cykeln fullt genomgången av meken Peter Haglund. Toppskick. Säljes endast pga skada. Bästa årsmodellen utan luftgaffeln därav valet i år igen. Ska ni sätta på en Timbersled bandsats på hoj är denna det bästa alternativet också. Nu Sveriges billigaste och bästa outstanding. 
inga tokförslag nu är ni snälla. Orkar inte med oseriösa nyfikna.

Motocross MC Säljes 4-takt
KTM SXF 450-15
Län: Uppsalas län
Pris: 40.000 kr

Säljer här med min KTM EXC-F Års 2010 
Jag är 2 ägaren på hojen, Hojen har gått ca 150 timmar, det är byt olja & oljefilter med ca 10 timmars intervall. Jag har endast  använt hojen för att åka enduro och endast för motions syfte.  Det finns en mätare på hojen som har räknat timmar, men den slutade att fungera efter att jag nyss köpt hojen, och jag har inte fått fart på den igen Det sitter nästan ny plast på hojen med några timmars gång tid, har även en del saker till hojen. Skickar med en orginal landsvägskit som är oanvänt om man nu tänkt använda den till landsvägskörning (blinkers, bakskärm med plats för regplåten. Har även en del andra saker till hojen som ni får med. Som olja och lite bra att ha grejer. Alla papper finns till hojen och även regskylt.  
Har även fina dubbdäck till hojen som ni får med i priset. 
Glömde att skriva att det sitter nytt batteri på hojen & att den går hur bra som helst

Enduro MC Säljes 4-takt
KTM EXC-F 250-10
Län: Uppsalas län
Pris: 24.000 kr